Välkommen till oss!

Här bor vi

Här bor vi med våra hundar.
1983 fick jag min första Springer Spaniel, SUCH INTUCH NUCH Orrlyran´s Hunter. Sedan dess har jag ställt ut och startat ett antal hundar på jaktprov.

Från och med 2009 är jag godkänd jaktprovsdomare att döma grundprov för alla spaniels. Jag är även utbildad jaktträningsinstruktör och jag har i många år lett jaktträningskurser. Mina övriga engagemang för rasen är utställningsansvarig och vice ordförande i Springerklubbens huvudstyrelse, samt att jag var redaktör för Springertidningen i ett antal år.

Anna Lindh

Min målsättning är samarbetsvilliga, spontanapporterande och välkonstruerade hundar. Valparna som föds här levereras tidigast vid 8 veckors ålder. Fram till dess lever de tillsammans med sin mor och får av henne grundfostran.

Alla avelsdjur har HD ua (A eller B höfter), är ögonlysta ua och fucosidostestade fria eller efter fria föräldrar.


Valparna är vid levererans veterinärbesiktade, registrerade i SKK, ID-märkta, avmaskade, vaccinerade mot parvo samt valpkullsförsäkrade.

Mina valpköpare får hjälp med trimning, uppfostran och jakt-träning. En viktig del i min hunduppfödning är att ha en bra kontakt med mina valpköpare och att få träffa hunden med jämna mellanrum.


Kenneln är en ren hobbyverksamhet med normalt en valpkull om året.