SU(u)CH SVCH
Calvdale Partners In Crime
Född 2004.02.05

e: SH CH Calvdale Softly Softly JW
u: Calvdale Take No Prisoners


Den mycket vackra hanen SH CH Calvdale Softly Softly JW är far till Marty och den vackra tiken SH CH Calvdale Claire Blake JW är hans faster. Hans mor heter Calvdale Take No Prisoners.
I Martys stamtavla finns många vackra och vinstrika hundar, tex. SH CH Elimvek Earthbound, Calvdale Contraband, SH CH & IR CH Calvdale Curtsey To The Moon, SH CH Calvdale Crimewatch JW, SH CH Skilleigh Tan Sandy, SH CH Wadeson Inspector Wexford.

Marty kom som en virvelvind knappt fyra månader gammal. Han är clownen som har party från morgon till kväll. Hans lilla svans är aldrig stilla. Martys jaktegenskaper är en positiv överraskning och en bonus, apporterar allt, simmar och det bästa av allt är hans sök, ett sök med fart och stil som man sällan ser på en ”vanlig Springer”.

Exteriört är Marty en genuin typ som tilltalar mig mycket, välbalancerad utan överdrifter. Ett långt torrt huvud med vackert uttryck och utan halsskinn. Han har en underbar kropp med massor av förbröst. Det är en fröjd att se honom trava, ett långt typiskt steg med massor av drive.

Vi är övertygade om att Marty har mycket att tillföra vår uppfödning.

 

x Meriter:


5 x BIR 1 x BIM, BIS & BIS-2 valp.
Vinnare av juniorklasser
3 x cert, BIR & BIM, BIS-4
SE U(u)CH, SE VCH

 

 

Stamtavla >
Mer om Martys släkt >
Mer bilder på Marty >