S-kullen

 

.
Det här är vår andra valpkull efter vår underbara engelska svart/vita import Calvdale Car Chase "Chase". Han är en okomplicerad och vänlig hane utan dominans beteenden. Chase är mycket lyhörd, han har ett bra sök och är spontanapportör. Han har tillika varit en underbar lekkamrat till våra senaste två valpkullar, det sätter vi stort värde på. Chase favorit position här hemma är att sitta i husses knä…
Chase har A-höfter, är Ögonlyst ua och kommer från Fuco-fria föräldrar. Hans föräldrar är också Glaukom testade ua + Cord 1 testade ua.

Chase
Calvdale Car Chase

Kahill´s Damsel in Distress ”Peach” blir tre år till sommaren och det här blir hennes första valpkull. Peach och Mildred har en hel del gemensamt i sina stamtavlor, dom har också en hel del gemensamt i sitt sätt att vara. Peach är en nyfiken och vänlig tik som välkomnar alla, såväl två- som fyrbenta, och hon älskar valpar. Hon är en uppmärksam, följsam och lättlärd tik. Peach inte nödbedd till att jaga fasaner, harar och rådjur, det har hon provat på många gånger. Hon är mycket sparsamt utställd men har ett par placeringar med Hp från unghundsklass. Peach har B-höfter, är Ögonlyst ua och kommer från Fuco-fria föräldrar. Hon är också Glaukom testad ua.

Peach
Kahill´s Damsel in Distress

"Peach" levererade sina små persiskor på kvällen den 8 april 2009.
Oj, så lätt det gick. Fyra timmar och alla sju valparna var födda. Frukten av det hela blev alla fyra färgerna. En svart trefärgad hane, en lever trefärgad hane, en svart/vit tik, en svart trefärgad tik och tre lever/vita tikar.

     
     
VALPARNA 7½ VECKA:    
     
scarlet   Silvry Moon
WT Scarlet   WT Silv'ry Moon
     
Stardust   Swing
WT Stardust   WT Swing on a Star
     
Sultan   Stars n stripes
WT Sultan of Swing (hane)   WT Stars and Stripes (hane)
     
Lorraine    
WT Sweet Lorraine    
 

Scarlet
WT Scarlet

Silvry Moon
WT Silv'ry Moon

Swing
WT Swing on a Star

Lorraine
WT Sweet Lorraine

Stardust
WT Stardust

Sultan
WT Sultan of Swing (hane)

Stars n stripes
WT Stars and Stripes (hane)