R-kullen

 

.
Den 18 november födde Mildred 7 stora präktiga valpar, fyra hanar och tre tikar. Två hanar är svart/vita, två är lever/vita. Två tikar är svart/vita och en är lever/vit.

Chase
Calvdale Car Chase

Det här är vår första och hett efterlängtade valpkull efter vår underbara engelska svart/vita import Calvdale Car Chase "Chase". Han är en okomplicerad och vänlig hane utan dominans beteenden. Chase är mycket lyhörd, han har ett bra sök och är spontanapportör. Han har tillika varit en underbar lekkamrat till våra senaste två valpkullar, det sätter vi stort värde på. Chase favorit position här hemma är att sitta i husses knä…
Chase har A-höfter, är Ögonlyst ua och kommer från Fuco-fria föräldrar. Hans föräldrar är också Glaukom testade ua + Cord 1 testade ua.

Mildred
SVCH SU(u)CH NUCH With Touch Irish Rose

Det här är SVCH SU(u)CH NUCH With Touch Irish Rose "Mildreds" tredje och sista valpkull. Hon är en självsäker dam som styr sin flock med små medel och som älskar att ha valpar. Mildred välkomnar alltid alla till vårt hem, såväl tikar som hanar som små valpar, samt naturligtvis alla ”tvåbenta”. I sina tidigare två kullar ha hon lämnat en NORD JW, två UCH, en med tre cert från unghundsklass. En jaktmeriterad. En unghund med LP1 och med klassvinst vid alla tre prov + en kullsyster som nyligen startade på sitt första lydnadsprov med en etta och också med klassvinst. Våra egna Mildred-döttrar, Whoopee och Flame är lättlärda och har härlig jaktlust + att dom är spontanapportörer.
Mildred har A-höfter, är ögonlyst ua och kommer från Fuco-fria föräldrar. Hon är också Glaukom testad ua.

 

VALPARNA 7½ VECKOR GAMLA:

Red Rascal
With Touch Red Rascal (hane)

Return to Black
With Touch Return to Black (hane)

Red Hot With Touch Red Hot (hane)

Royal Black
With Touch Royal Black (hane)

Red Ribbon
With Touch Red Ribbon (tik)

Romance
With Touch Romance in Black (tik)

Rhapsody
With Touch Rhapsody in Black (tik)