Q-kullen

 

Den 14 mars 2008 födde With Touch Makin´ Whoopee "Whoopee" sex präktiga valpar efter SU(u)CH Mistily´s Sky News "Woody". Två lever/vita hanar och en trefärgad hane. Bland tikarna blev det samma fördelning, två lever/vita och en trefärgad.

Woody
Ovan: SU(u)CH Mistily´s Sky News "Woody"

Whoopee
Ovan: With Touch Makin´ Whoopee "Whoopee"

Whoopee har A-höfter och är ögonlyst ua. Hon kommer från fucosidos fria föräldrar. Whoopee är från en mycket framgångsrik valpkull där tre av fyra har flera cert på utställning. Själv har hon tre cert från unghundsklass + BIR. En kullsyster är champion vid nyss fyllda två år, hon är också jaktmeriterad. Whoopees enda kullbror blev Nordisk Juniorvinnare 2006. Med Whoopee är det full fart, hon påminner mycket om sin pappa Marty i sin intensitet när det gäller att söka. Hon älskar att apportera och kommer gladeligen med allt för att visa. Inomhus är hon en trygg och glad flockhund som älskar sina kennel kompisar. Mera finns att läsa om Whoopee på hennes egen sida, där kan du också se henne växa upp.

Woody är en hane som jag har haft mina ögon på under många år. Han har A-höfter, är ögonlyst ua och kommer från fucosidos fria föräldrar. Woody är en mjuk och go kille med helt underbara rörelser. Han har den hanhundsmentaliteten vi värdesätter.

 

VALPARNA 8 VECKOR:

Quartz
With Touch Quartz Crystal (tik)

Queen
With Touch Queen of Hearts (tik)

Quite
With Touch Quite Something (tik)

Quest
With Touch Quest of Gold (hane)

Quincy
With Touch Quincy Jones (hane)

Quiz
With Touch Quiz Academy (hane)

Quartz   Q
Ovan: With Quartz Crystal (tik)   Ovan: With Quite Something (tik)
     
Queen   Quest
Ovan: With Touch Queen of Hearts (tik)   Ovan: With Touch Quest of Gold (hane)
     
Quince   Quiz
Ovan: With Touch Quincy Jones (hane)   Ovan: With Touch Quiz Academy (hane)