O-kullen

 

Marty Linn
SU(u)CH SVCH Calvdale Partners in Crime With Touch Easter Sweets

Den 26 april föddes en hane och två tikar efter With Touch Easter Sweets "Linn" och SU(u)CH SVCH Calvdale Partners in Crime "Marty".

Detta är With Touch Easter Sweets "Linn" tredje och sista valpkull. Linn är en heltigenom sund tik som har gett oss två härliga valpkullar. Hon har en underbar mentalitet och är en mycket uppskattad jakthund. Med Linn är det fart och fläkt som gäller. Trots att hon är 6 år gammal säger hon inte nej till en lekrunda med dom unga tikarna. Linns avkommor har tillsammans 22 cert och 17 CACIB. Två av hennes barn är Champions. Tre är meriterade på viltspår. Allt som är HD-röntgat efter Linn har A-A höfter och är ögonlysta utan anmärkning. Linn själv har CK på utställning och GK anlagsklass viltspår.

Far till kullen är vår "Marty", SU(u)CH SVCH Calvdale Partners in Crime. Info om Marty finner du på hans egen sida (här). Marty har A-A höfter och är ögonlyst utan anmärkning. Av dom valpar som hittills är röntgade efter Marty har alla A-A höfter. Marys unga avkommor har varit mycket framgångsrika på utställning. Ett flertal BIS-valpar. Vår egen Marty-dotter Whoopee är hittills oslagen i juniorklass och med CK varje gång. Hennes kullbror WT Miles Davis har 10 månader gammal cert från Nordisk Vinnar utställning, samt innehar titeln NORDISK JUNIOR W-06. Han är också pappa till 4 viltspårs meriterade, två av dessa är Svensk Viltspårschampion vid 15 månaders ålder.

Marty är fritestad från Fucosidos, Linn kommer från fritestade föräldrar.

 

Odds On
With Touch Odds On (hane)

 

Odds on
With Touch Odds On (hane)

 

Orange Blossom
With Touch Orange Blossom (tik)

 

Orange Blossom
With Touch Orange Blossom (tik)

 

Orange Peel
With Touch Orange Peel (tik)

 

Orange Peel
With Touch Orange Peel (tik)